En overraskelse, jeg har glædet mig til at dele

99 JULEGAVEIDÉER: 30-39 + en konkurrence

Julen nærmer sig og det er tid til mere gaveinspiration. Denne gang til dig selv eller hende du holder af. Kvinderne skal være i fokus og findes der noget bedre sted at finde på gaveønsker til hende end hos Buksepigen? Jeg har fundet 10 fantastiske ønsker og jeg har tilmed en overraskelse til én af jer.
Den første gaveidé er en smuk og elegant blondetop fra Samsøe Samsøe. Den smukke top er perfekt, da den både kan dresses op og ned til hverdag eller fest. Andet bud er faktisk også fra Samsøe Samsøe. Den fede Eta strik sweater har et cool udtryk og er sikkert virkelig komfortabel.
Den tredje gaveidé er en lækker, lang cardigan fra Proudmade. Jeg er selv stor tilhænger af cardigans og denne lærke sag i uld/silke ville være intet mindre end fantastisk i vintergarderoben.
Det næste gode gaveønske kunne være støvler. Der findes ikke noget mere lækkert til et cool vinter-outfit end et par lækre sorte støvler. I år er ruskind og messing detaljer en kæmpe trend og derfor er de lækre Diana støvler fra Soon et super fint ønske til årets ønskeseddel. Det kunne også være en støvle med en højere hæl, som Soons Abby støvle i glat skind og ruskind, adskilt med en cool lynlås. Støvlen er elegant og feminin.
En anden gave kunne være en lille sort kjole til de kommende julefrokoster eller nytårsaften. Selv ville jeg elske hvis der lå en sort kjole og ventede på mig under træet, så 2017s tøjkriser kan reddes. Den fine Denisa kjole fra Educe har en løs parform, den er let og elegant. Jeg er i det hele taget vild med kjoler, særligt langærmede kjoler til hverdagsbrug. Med et par strømpebukser og cool støvler er dit outfit sikret. Jeg elsker de flotte detaljer på Proudmades sorte Estrella kjole.
Den næste gaveidé er faktisk også fra Samsøe Samsøe. Jeg synes der er noget særligt og unikt over den smukke hvide bluse med blå og rødlige plamager. Faktisk er jeg helt pjattet med den. Den sidste udvalgte julegaveidé er også den dyreste, men denne gave vil garanti fremkalde julelys i øjnene hos hende du holder af. De smukke Lala Berlin tørklæder er blevet et musthave for mange kvinder og derfor står tørklædet også højt på min ønskeliste i år. Jeg er vild med det elegante og luksuriøse mørkegrå cashmere tørklæde, Lubecca.

Der er kun ni udvalgte gaveidéer på billedet og det er der en særlig grund til. Gaven kunne nemlig også være et gavekort til Buksepigen, så hende du vil forkæle kan få præcis det hun ønsker sig allermest. Og det er netop her konkurrencen kommer ind i billedet. Buksepigen blev nemlig så glade, da de hørte at jeg havde fundet stor gaveinspiration hos dem og derfor vil de forkæle én af jer. Nu kan du nemlig vinde et gavekort på 500 kroner til Buksepigen, som du kan bruge på julegaver til hende du holder af eller til at forkæle dig selv.
skaermbillede-2016-11-26-kl-16-08-03For at deltage i konkurrencen skal du i en kommentar til mit indlæg skrive navnet på den style eller sende et link fra Buksepigen, som du selv kunne ønske dig i år eller ville elske at forkæle én med.
F.eks. Ada pung fra Becksöndergaard eller http://www.buksepigen.dk/ada-pung-sort-becksondergaard/

Vinderen af gavekortet på 500 kroner trækkes torsdag den 1. december 2016 klokken 20:00
Held og lykke til alle ?

41 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En overraskelse, jeg har glædet mig til at dele