Pre Launch af nye dansk brand: Humdakin

En overraskelse, jeg har glædet mig til at dele

Sødeste læsere – endelig er det blevet tid til at poste dette indlæg og begynde at julehygge. Siden en varm sommerdag i august har jeg arbejdet på et hemmeligt projekt og nu er det blevet tid til at løfte sløret for min hemmelighed. Sidste år kunne jeg første gang åbne en låge i julekalenderen fra mig til jer, hvor jeg hver dag i december kunne glæde en af jer lidt ekstra. Derfor har jeg valgt at gentage succesen med 24 gaver til jer. Alt dette takket være 24 fantastiske samarbejdspartnere, der har sponsoreret ekstra julegaver til jer.
skaermbillede-2016-10-27-kl-18-05-59Tankerne bag Homehappys julekalender er alt det jeg elsker ved julen. Jeg værdsætter glæden ved at give, glæden ved at overraske og ikke mindst glæden man møder hos modtageren. Jeg elsker den søde juletid, men det er heller ingen hemmelighed at december oftest er travl og dyr. Der er ikke altid plads til at købe noget til sig selv eller måske vil man gerne forkæle dem man holder af lidt ekstra. Sådan har jeg det i hvert fald ?
I december er jeg villig til at gøre alt for mine nærmeste. De fortjener store, varme smil, en inderlig glæde og påmindelse om, hvor meget jeg holder af dem. Jeg pakker hver eneste gave sirligt ind i knitrende papir, med fine sløjfer og håndskrevede til og fra-mærkater. Modtageren skal vide, hvad de betyder for mig og for mig er det at give, den største glæde ved juletiden. Derfor er mine nærmeste er ikke de eneste der skal forkæles. I betyder nemlig også noget særligt for mig. Mine læsere og følgere på de sociale medier gør mig glad hver eneste dag og derfor vil jeg nu glæde 24 af jer!
?
Dog vil min julekalender i år fungere en lille smule anderledes end sidste år og derfor vil jeg også informere jer på forhånd, så i kan være forberedt. Julekalenderen vil i år forløbe på følgende måde:

Homehappys julekalender vil i år foregå på min Instagram-profil, @homehappydk. Netop derfor giver jeg jer besked i dag. På den måde kan de af jer, der endnu ikke har en profil på Instagram nå eventuelt at oprette en – inden jeg lukker den første låge op om præcis én uge. Det er super nemt og lige til, desuden er det mit foretrukne sociale medie. Dog vil jeg her på bloggen minde jer om kalenderlågen hver eneste dag, så i ikke glemmer at kigge forbi på Instagram og smide et lod i puljen. Hver dag klokken 19:00 åbner jeg en ny låge i min julekalender og lågen vil være åben for deltagelse i 24 timer. Første julekalender låge åbnes som sagt om præcis en uge, altså allerede den 30. november og den sidste åbner jeg den 23. december. Den sidste kalenderlåge vil være lidt anderledes, jeg vil nemlig allerede trække vinderen klokken 17 den 24. december og derefter lukker julekalenderen i for i år, inden i går tilbords og stadig kan nå at nyde den ekstra julegave, på trods af den ikke ligger under træet.

Præmierne har jeg sammen med sponsorerne brugt flere måneder på at udvælge, for at ramme de fleste af jer. Der vil derfor være præmier for enhver smag. Jeg har valgt at dele min julekalender op i 24 individuelle præmier og på den måde glæde 24 af jer, frem for at afholde en stor julekonkurrence med én samlet vinder. Hver dag kan du sikre en (tidlig) julegave til dig selv eller en du holder af, blot ved at skrive dagens juleord under julekalender-billedet på Instagram. Ordene offentliggøres samtidig med julekalender-lågerne åbnes klokken 19:00.
Det er vigtigt for mig at understrege, at det er 100 % tilfældigt hvem de 24 heldige vindere bliver, da jeg tager stor afstand fra svindel og derfor bruger en tilfældighedsgenerator. Alle kan deltage og alle kan vinde. Det er endda muligt at vinde flere gange. Dertil skal det også siges, at det vil være firmaerne der tilsender præmierne til vinderne.
?
Julekalenderen har en samlet værdi af mere end 19.000 kroner. Jeg håber alle har lyst til at klikke forbi og ikke mindst være med og bakke op om projektet når jeg lukker første kalenderlåge op om præcis en uge, hvor du kan vinde og hver dag finde inspiration til gode julegaver. Jeg glæder mig i hvert fald til at lege julemand og dele de lækreste præmier ud gennem hele december.
Homehappy ønsker glædelig jul!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pre Launch af nye dansk brand: Humdakin