KONKURRENCE: VIND METTE DITMER

Den smukkeste julegave

Hej søde venner!
Jeg vil tippe jer om tre fantastiske julegaveidéer fra Trine Holbaek Designs. Julen nærmer sig med hastige skridt og før vi ser os om, er det blevet den første december og det vilde julegave-race begynder. Det kan være svært at købe kunst til andre men også til sig selv, derfor har Trine oprettet tre julegavepakker med to kunstprints i hver. Pakkerne ligger i tre forskellige prisklasser og der er noget for enhver smag. Gør juleshoppingen lettere og skynd dig forbi webshoppen allerede nu. Den første julegavepakke kan du få for kun 300 kroner. Pakken består af Pure Blue i A4 samt Blue Waters Splash i A5 – et fantastisk smukt match, der fremhæver hinanden gennem kontraster og de forskellige fortolkninger af vand. På denne pakke sparer du 158 kroner.
Den anden julegavepakke består af Lakeside i A3 og det helt nye print Delicate i A4. Du får begge kunstprint for kun 500 kroner og du sparer 158 kroner. De smukke prints kan elegant hænge i hvert rum eller side om side på en billedvæg. Det er kun fantasien der sætter grænser og Trine Holbaeks Designs univers gør det smukt og lettere at drømme.
Den tredje og sidste julepakke består af to prints vi faktisk har herhjemme, og faktisk har vi mikset dem med både Lakeside, Pure Blue og Blue Waters Splash. Pakken består af det bedst sælgende makkerpar: Flora 02 Blue & Blue Waters, begge to måler 50 x 70 centimeter. Du får begge prints for 1.000 kroner, det vil sige du sparer 198 kroner når du køber denne julepakke.

Du har selvfølgelig også mulighed for at kombinere og mikse din egen julegave blandt de smukke kunstprints og udvælge dine egne favoritter. Julegaver købt hos Trine Holbaek Designs kan byttes frem til 15. januar 2017.
God julegave-shopping ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE: VIND METTE DITMER