It's beginning to look a lot like christmas

It’s the most wonderful time of the year

dsc05872Hej friends!
Er det bare mig eller er det jul før vi overhovedet får sent os omkring? Jeg begynder allerede at jule, men jeg kan godt mærke en anderledes træthed efter jeg begyndte at arbejde. Vi har ikke fået talt ned til jul med vores november-kalenderlys, vi har ikke set mere end fem afsnit af Pyrus endnu og der er stadig plads til mange flere pebernødder i maven. Normalt plejer jeg på dette tidspunkt at have pakket de første mange gaver ind, men så langt er jeg altså ikke kommet endnu. Jeg er færdig med Caspers pakkekalender og adventsgaverne til mine forældre, men det er også det. For mig er indpakningen ikke noget der skal overstås eller som jeg vil lade en butiksassistent stå for. Jeg pakker alle gaver sirligt ind, så ikke to er ens. Jeg har altid minimum 60 ruller med julegavepapir og i år har jeg selvfølgelig også været ude at købe noget nyt.

Jeg har været på lidt shopping hos Moodings (for engangs skyld). Jeg har købt en smuk Wire Bin fra Menu, som jeg kan fylde gavepapir og bånd i, og bære det mellem de forskellige rum og have de fineste ruller stående fremme i, som en del af julepynten. Kurven er stilren og enkel i sit udtryk, og kunne med garanti også være fin med en lyskæde i. Jeg synes det praktiske ved kurven fra Menu er, at den er så høj og smal. Modsat Ferm Livings der er lavere og meget bredere i toppen. Her bliver gavepapiret stående flot. Derudover trængte vi i den grad også til en ny saks, der kun skal bruges til gavepapir og bånd. Derfor klikkede jeg samtidig den lækre sorte saks fra HAY hjem. Den er både praktisk, men også mega flot. Jeg er ret begejstret over den.

dsc05843dsc05839dsc05862Hos Moodings finder du også masser af gode idéer til gaver og måske også til din egen ønskeliste. Jeg har i hvert fald fundet en masse skønne ønsker hos dem og jeg håber uden tvivl nogle af dem vil ligge under træet. Blandt andet ønsker jeg mig en 20 centimeters Lyngby Vase, Ferm Livings smukke vasketøjskurv og denne fantastisk fine pude fra Nomess Copenhagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's beginning to look a lot like christmas