Vil du vinde 500 kroner?

It’s beginning to look a lot like christmas

dsc05783dsc05818Jeg elsker julen. Det er og bliver den bedste tid på hele året ? Herhjemme er jeg startet med små juleforberedelser hist og her. Faktisk mindre end jeg plejer på dette tidspunkt, men pludselig har jeg haft travlt med arbejde og dagene er bare forsvundet. Men jeg har fået lavet 24 kalendergaver til Casper, adventsgaver til vores lille ny niece, der blev født i dag – og nu er jeg ved at lægge sidste hånd på gaverne til mine forældre. Selvom jeg er en lille julegris der elsker nisser, glimtende bånd og kulørt papir. Så synes jeg også der er noget charmerende over enkle, minimalistiske gaver. Her er mit bud på et julelook med lækkerier fra Designdreams. De smukke adventstal på pakkerne er en nyhed fra Felius Design og kalenderlyset er Normann Copenhagens 2016 edition. Brug dem på adventsgaverne, din Kubus 4 stage eller i din adventskrans.
Mangler du inspiration til kalendergaverne? Så kig forbi Designdreams’ julekategori hvor du finder bud på færdigpakkede adventsgaver i forskellige prisklasser.
dsc05791dsc05799dsc05808dsc05815dsc05835

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du vinde 500 kroner?