Finally it's Christmas again

Jeg har fået et job ..

14937218_1042658242511901_8679846867622255333_n.. og jeg er glad!

Det har været en uge med store forandringer herhjemme. De seneste ti dage har vendt op og ned på min hverdag, men jeg er så taknemmelig for denne forandring og mine nye udfordringer. Jeg har fået det job jeg har drømt om ville opstå her i Sønderborg og derfor greb jeg chancen. Jeg er blevet ansat hos Parcellet, en helt fantastisk webshop med det bedste til børn og det er også muligt for kunder at kigge forbi og sige hej, se og mærke varerne inden det købes hos os. Det er en skøn arbejdsplads og jeg har virkelig nydt mine første fem dage, jeg har været naturlig træt om aftenen og har oprigtig nydt min weekend. Nu er jeg klar til en ny uge og tænkte, at jeg hellere måtte dele de spændende nyheder med jer ? Billedet i indlægget her, har jeg taget og delt Parcellets Instagram-profil, hvor i kan følge med og få glimt af hvad vi går og arbejder med. Det er et super spændende univers, især for en moster som mig. Vores familie har taget fantastisk imod det og er enormt glade på mine vegne, det er så rart med den opbakning og støtte. Jeg er ked af, jeg ikke har været mere aktiv herinde, men det hele er bare gået så stærkt. Nu glæder jeg mig til at dele mit nye liv med jer fremover og ikke mindst til snart at løfte sløret for hvad jeg har gået og arbejdet med her på bloggen.

Ha’ en dejlig aften ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Finally it's Christmas again