Julen kommer lige så stille snigende ..

Bliv klar til en koldere tid med Compliments Design

Findes der noget bedre efter en gåtur i efterårs/vintervejret med regn, sne og kulde, end at komme hjem og kravle under en lækker plaid på sofaen med en varm kop kakao og genfinde varmen? Det synes jeg i hvert fald ikke. Jeg er helt vild med Compliments Designs mange puder og plaider, og jeg har allerede opdateret min egen sofa med lækre nyheder derfra. Jeg elsker at mikse og matche mine puder, så det er nemt at skifte ud eller tilføje en ny til samlingen. Der er noget charmerende og ikke mindst utrolig personligt over en sofa fyldt med forskellige puder i lækker kvalitet, forskellige materialer og spændende mønstre. Derfor vil jeg også tippe jer om en efterårskonkurrence, som Compliments kører på deres Facebook-side netop nu.
Kom direkte til konkurrencen her. 14671155_728586303961843_2259873330265029587_nPræmien er den smukke Bomb plaid med en matchende Bomb pude til værdi af 948 kroner. Men skynd jer, for konkurrencen slutter om en uge og hvem vil ikke gerne have fingrene i sådan et sæt?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julen kommer lige så stille snigende ..