One year ago. Today.

Julen kommer lige så stille snigende ..

Og jeg er vild med det!
Der findes intet som den søde juletid, hvor man skal forkæle dem man holder af og skabe den hyggeligste julestemning i alle husets rum. Der er simpelthen kommet så meget fint julepynt i forretningerne, som nemt kan mikses med det ældre og mere traditionelle pynt eller let stå alene i et nordisk og minimalistisk univers. Hos Designdreams er der landet en masse skønne julenyheder de seneste dage og jeg har udvalgt et par af mine favoritter på en collage og der er uden tvivl et par personlige musthaves iblandt.
skaermbillede-2016-10-20-kl-20-23-08Blandt nyhederne er Ferm Livings Winterland juletræstæppe og julesok. Et rigtig elegant bud på begge dele med de rene linjer. En af de ting, som jeg slet ikke kan undvære er de smukke Tin Bokse. De er så flotte og slår altså alle kagedåser jeg har! Herhjemme er julen sølv, men jeg må indrømme jeg alligevel er ret vild med Ferm Livings mange messing-detaljer. De nye træer, topstjernen og den nye, mindre lysestage. Dog vil jeg nok personligt ende med at købe den smukke Splash dug i grå og selvfølgelig de helt uundværlige adventstal fra Felius Design. Ind i mellem må jeg ærligt indrømme, at jeg ville elske at pynte op helt enkelt og minimalistisk. Men jeg tror ikke, at jeg er klar til at give afkald på det pynt der har været en fast del af julen siden jeg var barn. Ligeledes har jeg en svaghed for de yndige Trip Trap nisser og når jo, så insisterer Casper jo på, at vores juletræ skal pyntes med skinnende lilla julekugler. Der skal jo være plads til alle, ikke?
Glæder i jer til jul? ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One year ago. Today.