Fødselsdag: Kampagne, rabat og en konkurrence

One year ago. Today.

14681712_1031583266952732_301933574888781370_nDen 18. oktober 2015 blev vores liv beriget med verdens sødeste lille hyggehund. Det er i dag præcis et år siden at Balou flyttede ind og vandt vores kærlighed. Han er på det ene år blevet en uundværlig del af familien og jeg kunne slet ikke forestille mig en dag uden ham, hans små charmer og sjove reaktioner. På det år der er gået, er han blevet bedste venner med Enzo. Faktisk kan de slet ikke undvære hinanden. De er altid i samme rum, de spiser sammen, sover sammen, ja – de er altid ved hinandens side og der er ingen tvivl om de nyder det. For hver dag der går bliver de mere og mere ens og lærer endnu mere af hinanden. Balou er vores lille guldklump og vi er så glade for den beslutning vi tog ret spontant en dag i oktober sidste år – selvom ingen andre mente det var en god idé med to terrier, så har Balou alligevel vundet hele familiens hjerter ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag: Kampagne, rabat og en konkurrence