En ganske særlig gave

Fødselsdag: Kampagne, rabat og en konkurrence

Som billedet fortæller, så kan Designdreams netop nu fejre 1 års fødselsdag og det ville selvfølgelig ikke være muligt uden deres søde kunder. Derfor står denne uge på kundeforkælelse med forskellige kampagner og tiltag. Når du køber for minimum 400 kroner, så modtager du et gavekort på 150 kroner der kan bruges på shoppen. Ikke nok med det, så vil de første fire kunder der aflægger en ordre modtaget et “Tillykke med dagen”-skilt fra Felius Design. Der er masser af lækre designs nedsat til fordelagtige priser i udsalgskategorien. Og desuden har du mulighed for, at få 10 % rabat på dit næste PYTT Living køb, det eneste det kræver er, at du tilmelder dig PYTT Livings nyhedsbrev på www.pytt-living.com, derefter vil de sende dig en rabatkode, som du kan benytte på shoppen. Der er altså rigtig mange lækre kampagner der kan kombineres på kryds og tværs. Så der er ikke andet at sige, end god shopping! Men…

Du kan også smutte forbi min Instagramprofil @homehappydk, hvor du kan vinde PYTT Livings nye WHY Pillow i en valgfri farve til værdi af 499 kroner. Min favorit er uden tvivl den smukke Ocean Green, men der er også noget fantastisk lækkert over den efterårsgule pude, Curry Yellow. Men skynd dig, for konkurrencen slutter allerede på mandag. Ha’ en dejlig weekend!why-pillow-55-pytt-livingwhy-pillow-43-pytt

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ganske særlig gave