COZY AUTUMN

My favorite autumn combination

dsc04207Jeg elsker efteråret! Det er noget jeg har lært mig selv de seneste år, før var jeg nemlig ikke jordens mest begejstrede menneske når sommeren var forbi. Faktisk kom mit nye syn på efteråret i takt med vi fik hund og pludselig kom ud i det fantastiske efterårsvejr og så gav jeg mig selv lov til at glæde mig til jul allerede fra oktober. Ikke nok med farverne er smukkere end på noget andet tidspunkt af året, så er det også tid til store sweatre og lækre støvler. Jo koldere det bliver udenfor, jo mere sætter jeg pris på at komme ind i varmen. Det hyggeligste jeg ved er, at putte under dynen med trykke strømper, te og stearinlys.dsc04238dsc04219dsc04215Selvfølgelig skal der også være plads til hundene når der skal hygges. De elsker at putte i nyvasket sengetøj. Men hvem gør ikke det? Som i ved har jeg shoppet en del hos Moodings på det sidste og det skyldes ikke mindst, at jeg er blevet helt vild med Design Letters og deres sortiment er formidabelt. Sengetøjet er ekstremt blødt og lækkert og danner den perfekte ramme om en morgenmad eller eftermiddagssnack under dynen.
Som i kan se på billederne, så kunne jeg ikke længere modstå fristelsen og var derfor nødt til at bestille den lækre tekande fra Design Letters så jeg kan drikke store mængder af min favorit hindbær/ingefær-te fra Nicolas Vahé. Kanden matcher sengetøjet, samt vores snack-tallerkener og krus – og den bliver uden tvivl ikke mit sidste køb fra Design Letters. Jeg er så vild med det enkle og meget minimalistiske udtryk. De store kontraster og Arne Jacobsens typografi giver et cool touch. Men er ikke i tvivl om, at det er Design Letters vel? I øvrigt fås de stilrene og kantede NUR bakker også hos Moodings og dem kan jeg ikke få for mange af. De to brands er smukke både hver for sig, men også kombineret med hinanden.dsc04191dsc04229dsc04231dsc04259dsc04279Mit bedste tip til en lækker og let efterårssnack er denne lækre kombination. Æbler i tern/skiver der bliver drysset med kanel og toppet med groftrevet marcipan, inden det skal en tur i ovnen for lige at blive lunet. Det smager forrygende og er for mig prikken over i’et på en hyggelig efterårsdag.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COZY AUTUMN