Happy birthday my love

Syv skønne designs til efteråret

Som årstiderne skifter, skifter trends og tendenser også både i mode- men også boligverdenen. Dagene bliver kun koldere fra nu af og derfor skal der skrues op for hyggen indendørs. Det er tid til nye plaider, puder, tæpper og lysestager. Det er de små detaljer der gør en kæmpe forskel og kan være med til at bringe varme og hygge på en kold dag. Jeg har været på efterårsjagt hos Moodings, hvor jeg har fundet syv designs som kunne gøre efteråret en del skønnere hos os og som står højt på min ønskeliste.
Jeg er vild med de lækre blå nuancer, som jeg synes står smukt i et basic univers. Jeg er vild med Louise Roe lige for tiden. Jeg kan faktisk slet ikke få nok! Jeg drømmer om Sailor Knit pude og plaid, det smukke blå Rug Borg og City Light stagerne, det kunne gøre mine klare stager selskab. Jeg ville elske at blande de blå elementer med en smuk grå HAY pude og elegant fotokunst fra Foto Factory, mens jeg nyder en kop te fra Design Letters tekanden, min favorit te er Nicolas Vahés ingefær og hindbær te. Den smager helt fantastisk og så fås den faktisk også hos Moodings. Så du kan altså shoppe hele looket ét sted.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy birthday my love