Comfy sweaters, warm drinks and pretty colors

Happy birthday my love

Der her indlæg er personligt og alligevel vil jeg gerne dele det med jer. Jeg har prøvet at begrænse mig, men det er ikke altid så nemt. I dag har det vigtigste menneske i min hverdag fødselsdag og ikke bare hvilken som helst en af slagsen. Min fantastiske kæreste fylder nemlig 30 år i dag.  Jeg kan ikke komme i tanke om ét eneste menneske på jorden, der kan få mig til at grine og smile mere end han kan. Der er virkelig ingen der kan gøre mit humør godt hurtigere end han kan. Der er ingen der kender mig bedre og det kræver virkelig sin mand. Jeg er ikke altid nem og lige til, jeg har mine fejl og udfordringer, men dem tackler han altid på bedste vis. Jeg er virkelig heldig at få lov til at fejre hans fødselsdag for femte gang i dag ?
Jeg har derfor gjort lidt ekstra ud af gaverne og en af dem vil jeg vise jer i dette indlæg og de resterende gaver får i at se herinde i løbet af weekenden. Jeg har længe haft planlagt denne gave, som egentlig også er lidt til mig selv. Jeg har sammen med mine forældre bestilt en miniferie for os til München, et sted som jeg i fem år har ønsket at vise Casper. Han har derfor her til morgen fået flybilletter, hotelophold og billetter til Bayerns sidste gruppekamp i Champions League mod Atletico Madrid. Noget jeg virkelig glæder mig til og har haft enormt svært ved at holde hemmeligt. Men det lykkedes og jeg satser på, at jeg lige nu har en meget glad mand herhjemme. Da Casper elsker gaver, havde jeg fået lavet ni billeder hos Framkalla App, som jeg tidligere har fortalt jer om. Hvert eneste billede er pakket ind i en kasse for sig selv, så jeg er spændt på reaktionen.
dsc03586dsc03588Selvom det her indlæg er planlagt, så får i selvfølgelig en opdatering i løbet af weekenden. Som sagt er der nemlig flere gaver jeg har glædet mig til at vise jer. Men lige nu skal vi fejre Casper præcis som han fortjener. Vi skal holde fest for familie og venner, jeg tvivler på vi kommer tidligt i seng
Stort tillykke med fødselsdagen min skat. Jeg elsker dig ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Comfy sweaters, warm drinks and pretty colors