A world of contrasts

Back to summer paradise with you

Jeg elsker den sang med Simple Plan, det er og bliver mit sommer soundtrack. Jeg forbinder ofte minder, steder og personer med sange, på en måde bliver de tillagt en speciel betydning og gør det hele lidt mere specielt.
Jeg havde den store fornøjelse af en fjorten dages ferie her midt i september, hvilket var utrolig tiltrængt. Vi har rejst med vores familie, brugt en masse hyggelige timer med dem vi holder af og fået slappet af i solen. Feriens første stop var Italien med mine forældre. En ferie jeg har glædet mig til i flere måneder. Det var nemlig min 20 gang på campingpladsen Union Lido ved Adriaterhavets kyst ud for Venedig. Men det var allerførste gang jeg kunne tage Casper med tilbage til mit summer paradise. Jeg elsker stedet, stemningen og at jeg føler mig hjemme. Mit største ønske er, at jeg i fremtiden kan tage mine egne børn med på Union Lido hver eneste sommer og give dem samme følelse som jeg har, samt skabe barndomsminder for dem og udvidde mængden af mine egne. Stedet er som en drøm og jeg vil godt skrive under på, at Casper nød ferien mindst lige så meget som mig ? Jeg arbejder netop nu på at klippe en film sammen til jer, men jeg er nybegynder og derfor håber jeg i har tålmodighed. Indtil da må i nyde et lille udpluk af billeder fra feriens første stop – min super fine flamingo er fra Coolstuff. Den har været feriens store hit – vi har badet på ham, ja vi kalder ham Flemming, hver eneste dag og han kommer med garanti med på næste badeferie. Man bliver aldrig for gammel til et badedyr og han vil komme til at fylde en del i den film, jeg snart vil dele med jer!
dsc03267dsc03269dsc03280dsc03282dsc03289dsc03310dsc03321dsc03345dsc03362dsc03382dsc03434dsc03440dsc03442dsc03451dsc03462dsc03476

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A world of contrasts