Skargaarden

A world of contrasts

dsc03600Hej friends! Nu er jeg retur efter to ugers ferie. Det har været rart at have C hjemme og trække stikket noget tid, men det er nu også rart at være tilbage ved tasterne, hos hundene og ikke mindst i sin egen seng, hvor man altså bare sover bedst. Inden vi tog afsted til Italien bestilte jeg lidt nyt fra Moodings. Jeg synes det var længe siden, at jeg sidst have tilføjet lidt sort til vores bolig. Jeg elsker kontraster, for mig er det dem der skaber liv og dybde i indretningen. Det er vigtigt at kontrasterne går igen i hele boligen og ikke kun i et enkelt rum eller hjørne. Ofte er det faktisk ganske små detaljer der skal til for at skabe balance.
Mit sidste sorte køb var det lille fine timeglas fra HAY, men nu var det altså på tide med lidt mere. Jeg har egentlig længe været fascineret af den elegante Pipeline lysestage fra NUR, der også kan bruges til som en enkel vase. Stagen er smuk og stilren, den er meget simpel i sit udtryk og alligevel er designet stærkt. dsc03618dsc03603dsc03598Mit andet køb var ligeledes et design, som jeg længe har sukket efter og beundret når andre har stylet. Men nu skulle det altså være, og jeg valgte at klikke den elegante Moebe ramme hjem i sort aluminium. Jeg valgte størrelsen A5, men jeg er næsten sikker på at den snart får selskab af den større version. Rammen har et smukt visuelt udtryk, i det, den ikke har en bagside. Den er altså gennemsigtig og adskiller sig fra en almindelig basic-ramme. Tør og pres blomster eller blade, find et lille billede eller fint papirklip, placer det mellem rammens to stykker glas. På den måde kan du skabe et spændende, unikt og nyt stykke kunst i din indretning. Jeg har valgt et billede af fem fire vigtige personer for os. Nemlig et symbol for båndet mellem familie ?
Er du alligevel i gang med at shoppe hos Moodings, så kan Normann Copenhagens populære og elegante Block Table også købes der, farven jeg har er light grey, hvilket går super flot sammen med de sorte styles og ikke mindst hvidt keramik, der også er utrolig in. Mit bedste tip er at mikse og matche som du har lyst til, vær ikke bange for kontraster eller for at blande forskellige mærker. Sammensæt små stilleben med elementer du er vild med, på den måde kan du kun blive tilfreds med din indretning.dsc03539dsc03529

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skargaarden