H A N D C U T

Nyt fra Kay Bojesen

En helt ny og uventet nyhed fra Kay Bojesen har set dagens lys og jeg synes faktisk ret godt om den. Grunden er, at den er anderledes, innovativ og jeg ikke havde forestillet mig denne udgave før jeg så den. De fleste Kay Bojesen fans kender allerede Flodhesten fra 1955, der blev designet som blyantholder til skrivebordet. Nu har den ikoniske flodhest fået en frisk fornyelse, da den er belagt med sort tavlemaling. Desuden er den større og bredere end den tidligere, hvilket giver ekstra plads til kreativitet. Tegn, skriv en hilsen eller noget helt tredje på den fine sorte flodhest og gør hverdagen lidt sjovere, hvad end det er på børneværelset, i stuen, køkkenet eller kontoret. Flodhesten fås hos Hans Iversen & Søn allerede nu.
Find den her.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H A N D C U T