Pak med mig!

Delicious pizza-style foccacia

dsc03214dsc03183Hej friends! De af jer, der følger mig på Instagram så sikkert at jeg i går lovede opskriften på denne lækre sag. Og det skal i selvfølgelig få. Hele sommeren er vi faktisk blevet glade for kombinationen mellem foccacia og en pizza, som tilbehør til forskellige retter. Brødene kan både laves på grillen og i ovnen, det er nemt, samtidig med det er utrolig lækkert og velsmagende.
Det første step er at lave en pizza- eller foccaciadej, skal det gå rigtig hurtigt kan disse også købes færdige i diverse supermarkeder. Min favorit er egentlig den røde pose pizzamel fra Finex. Lad den hæve og gør dine favorit ingredienser/smagsgivere klar mens ovnen varmer op til 200 grader. Rul dejen ud til passende størrelse. Jeg har brugt min nye HAY kagerulle i sten fra Moodings. Den er virkelig genial og meget bedre end de gammeldags kageruller i træ eller plast, der ikke vejer noget. Denne fungerer og kan virkelig rulle en dej ud, så den bliver tynd og slipper let. Jeg er vild med den!dsc03005dsc03121dsc03015Når dejen er rullet ud kan du smøre eller gnide den ind i olie. Jeg brugte en af mine lækre olivenolier fra Nicolas Vahé. Hos Moodings har de et stort udvalg, og det er nemt at give dine retter god smag. Jeg hakker altid friske krydderurter med et par fed hvidløg og gnider på brødet. Personligt er jeg mest vild med rosmarin. Derudover kværner jeg både Nicolas Vahé peber og en kryddersalt udover det hele. Casper er ret vild med parmesan/basilikum salten. Jeg er derimod stor tilhænger af rosmarin/sort oliven og The Secret Blend.
dsc03026dsc03011Lige inden brødet sættes i ovnen bliver det toppet med frisk mozzarella. Jeg river altid kuglerne fra hinanden med hænderne, da det på en eller anden måde flyder bedre sammen end når det bliver skiveskåret. Måske er det bare mig.. Sæt så brødet i ovnen til bunden er sprød og osten smeltet. Det dufter helt fantastisk og herhjemme kaster vi os over det, så snart det kommer ud af ovnen. dsc03138dsc03173Server på et lækkert træskærebræt med en kniv, så man selv kan skære stykker efter lyst. Jeg kan godt lide lige at kværne lidt ekstra krydderier på, men det er jo bare en smagssag. Se i øvrigt lige vores lækre kokkekniv fra Steltons Pure Black-serie. Vi har alle knivene og er helt vilde med dem. De er uden sammenligning med nogle andre knive vi har haft. De holder bare og samtidig er de jo ualmindelig smukke af knive at være.
dsc03205dsc03190dsc03211dsc03229Velbekomme!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pak med mig!