Family first

5 fra min ønskeliste

Hej friends!
Efter min fødselsdag har jeg synes det var lidt forkert at ønske mig noget, men det er virkelig svært at lade være. Jeg har prøvet at forholde mig til styles der fås allerede – og ikke styles der først kommer i handlen senere på efteråret eller som jeg allerede har forudbestilt, dem kan i få i et andet indlæg.
Jeg har været et smut forbi min yndlings isenkræmmer, Hans Iversen og Søn, hvor jeg har fundet fem virkelig skønne ting, der sagtens kunne flytte ind herhjemme.
Skærmbillede 2016-09-07 kl. 18.00.51Den første ting jeg ønsker mig er noget til min Hammershøi samling. Jeg er nemlig vild med den fine hvide kop og underkop, jeg kan lige forestille mig at drikke kakao og te af den hele efteråret og vinteren. Jeg må uden tvivl have fingrene i sådan en.
Anden ting er faktisk lidt i samme genre, jeg er nemlig blevet ret vild med den fine Emma Elkedel fra Stelton. Vores er en billigere sag fra et supermarked og trænger i den grad til at blive skiftet ud, personligt ser jeg meget gerne at det bliver med denne smukke sag.
For tiden drømmer jeg allerede om jul og smukt opdækkede borde. Jeg ved, at jeg må have fingrene i en etagere til at anrette konfekt, småkager og andre lækkerier på. Men jeg er faktisk i tvivl om hvilken jeg ønsker mig mest. Jeg er ret vild med Royal Copenhagen Mega Mussel, men jeg har ikke andet blåt guld. Derfor er jeg også ret vild med Alfredo etageren fra Georg Jensen, jeg synes den er vanvittig smuk med sine spejlblanke etager.
Mit næstsidste ønsker er ikke særlig stort, men et design jeg vender tilbage til gang på gang. I år er jeg simpelthen nødt til at købe det. Jeg er nemlig et af de mennesker, der endnu ikke ejer Stella fyrfadsstagen fra Kähler og jeg synes den er ufattelig smuk. Nu skal det altså være!
Sidst men ikke mindst, så er Hans Iversen & Søn blevet forhandler af Frederik Bagger og det er jeg så glad for! Jeg har allerede seks lowball glas, men jeg er slet ikke færdig med den samling. Jeg vil gerne op på 12.. Af alle glas i serien! Men lige nu ønsker jeg mig utrolig meget de smukke Crispy champagne glas. Jeg ville elske at skåle i dem og har sneget dem på ønskeliste til Caspers 30 års fødselsdag, det opdager han aldrig – tror i vel? ; )

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Family first