KUNST, PERSONLIG INDRETNING OG 25 % RABAT HOS JUSTSPOTTED

10 lækre designs under 300 kroner

Hej sweethearts ? Jeg tænkte, at det var længe siden jeg sidst havde lavet et indlæg med ti lækre fund under et bestemt beløb. Denne gang tænkte jeg 300 kroner var en god balance, hvor de fleste kan være med. Jeg har været på jagt hos Moodings, hvor jeg har fundet nogle lækkerier du kan opgradere din bolig med. De ti designs har et cool og stilrent udtryk, og så har de den ting til fælles, at de kan bruges i alle rum, sammen eller hver for sig. Det synes jeg er fedt, ikke mindst fordi det giver nogle muligheder for at skabe nyt liv igen og igen.Skærmbillede 2016-08-20 kl. 23.24.04

Poster / Fyrfadsstage / Tæppe / Trådkurv / Vertiplants / Vægstage / Bakke / Kalender / Spejlboks / Lysestage

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KUNST, PERSONLIG INDRETNING OG 25 % RABAT HOS JUSTSPOTTED