Design Letters

KUNST, PERSONLIG INDRETNING OG 25 % RABAT HOS JUSTSPOTTED

 Hej sweethearts.
Indretning anno 2016 er en særlig størrelse. Vi har set mange designs, der pludselig er blevet hvermandseje og mange elementer går igen og igen. Og igen. Det bliver sværere at skille sig ud og skabe personlighed i boligen. Hver eneste sæson skifter trendfarverne og -materialer, og pludselig kan det blive en halvdyr fornøjelse at følge udviklingen. Jeg ved i hvert fald med mig selv, at jeg hverken ønsker at skifte sofa, spisebord eller farve på væggen hvert halve år. Derfor har jeg fokuseret meget på basisfarver som hvid, grå og sort på vores store og dyrere ting herhjemme, og så skifter jeg alt andet løbende. Det er i mine øjne langt nemmere at skifte farve på puder, plaider og lysestager eksempelvis. Endnu en fordel er, at man kan tillade sig at gå amok – bogstaveligt talt – med alt andet. Jeg er selv en af dem, der har masser af By Lassen, Kay Bojesen, Kähler og jeg kunne blive ved. Derfor er vores billedvæg med New York plakater i alle størrelser et af de mest personlige og unikke elementer hos os. Væggen minder mig om en skøn rejse, en masse gode oplevelser og en by jeg gerne vil genopleve. Der er mange fordele ved en billedvæg, for det første er det ikke verdens dyreste løsning. Derudover er det let at lave om, skifte stil, prøve sig frem og skabe masser af personlighed år efter år.
Før havde jeg en blå billedvæg med skønne kunstprint fra Trine Holbaek Designs, men lige nu er den pakket forsigtigt væk i rør og stift karton, og New Yorker-væggen har fået plads. Om et halvt år kan det være den blå væg er tilbage, er skiftet ud til sort/hvid eller et helt andet tema. Det ved jeg ikke og det er det sjove ved plakater og kunst. Så længe man har rammerne, er det jo egentlig bare at købe nye posters og skifte de gamle ud. Lige nu er jeg selv ret vild med Foto Factory og kan slet ikke udelukke, at jeg skal have en hel billedvæg med de smukke fotografier fra Danmark.
Du kan kombinere, mikse og matche præcis som du ønsker. Prøv dig frem og vær ikke bange for at skabe noget der er helt dit eget. For at dele min begejstring med jer og afrunde sommeren med et lille udsalg, har jeg fået en unik rabatkode på 25 % til min foretrukne poster og ramme forhandler Just Spotted. De forhandler alle de lækreste poster-brands, og ikke mindst de utrolig populære og stilrene Moebe rammer.
Koden homehappy25 giver 25 % PÅ ALT og gælder den 24., 25. og 26. august.
God shopping ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Design Letters