Elegant efterårsstyle + en konkurrence

Smukke buketter der holder i ugevis

.. og så bliver de tilmed leveret lige til døren!DSC01577DSC01632 Kender i det, at man ofre penge på blomster og så holder de knap en uge før de hænger med hovedet og vandet begynder at lugte forfærdeligt? Den flade fornemmelse er jeg rigtig godt og grundig træt af. Eller det vil sige, det var jeg.  For jeg har længe fulgt Queen Flowers på Instagram og set mange andre rose deres buketter til skyerne, og hel ærlig tvivlede jeg altså lidt på garantien om minimum tre ugers blomstringstid. Men nu er der gået mere end tre uger og min smukke luksusbuket står endnu! Billederne nedenunder er taget i går. Buketten blomstrer stadig, vandet er ikke blevet skiftet og som det kan ses i Lyngby vasen, er vandet stadig klart. Jeg kan virkelig kun anbefale Queen Flowers. Buketterne er så imponerende, man får fantastisk kvalitet for pengene og derfor har jeg også allerede bestilt en ny buket, som jeg kan glæde mig over endnu en måned.DSC02382DSC02435DSC02423DSC02377Men buketten var ikke det eneste jeg modtog fra Queen Flowers, de har nemlig også fantastisk fine potteplanter og jeg manglede i den grad noget nyt til mine potter. Det skal dertil siges, at jeg ikke har grønne fingre. Faktisk har C været lidt efter mig, og siger at alt jeg planter eller vander dør. Det er en evne jeg har, eller mangel på talent. Men mine sukkulenter fra Queen Flowers er altså stadig grønne og fine efter tre uger. Jeg stor-nyder dem både i stuen, køkkenet og på badeværelset. Jeg har to grønne Uniflora, og jeg elsker måden de vælter ud over mine krukker på. Det giver et cool og frisk pust i mit ellers grå/hvide univers.
DSC02334DSC02336DSC02357DSC02362DSC02400     Sidst men ikke mindst faldt jeg for den anderledes sukkulent, Surprising Desert. Jeg er ret vild med bladene, da de har en kæmpe effekt. Jeg er spændt på at se hvordan de udvikler sig med tiden, for jeg har nemlig planer om at passe rigtig godt på dem, så jeg kan glæde mig over dem længe.DSC02407DSC02411DSC02414

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elegant efterårsstyle + en konkurrence