BY LASSEN LIMITED EDITION

Time for a quiet reflection

Åh hvor blev jeg glad, da jeg opdagede at Moodings netop er blevet forhandler af et super lækkert brand. Nemlig HAY. Jeg kan rigtig godt lide danske HAY og ikke kun deres stilrene, nordiske møbler. Nej jeg kan nemlig særlig godt lide de mange små fine designs, der gør indretningen mere personlig og detaljeret. Det er nemlig de mange små designs, der giver kulør og liv. Hvis du går en tur i vores hus, så vil du opdage små HAY detaljer i alle rum. Lige fra pink viskestykker og nordiske køkkengrej, til en smykke-hånd på badeværelset, en Lup-stage i soveværelset og en plaid på kontoret. Jeg elsker de brands, der kan gå igen i hele boligen. Det er en fin lille rød tråd i indretningen og det er jeg vild med.DSC01960

Jeg tænkte, at det var på tide at vise jer mine seneste HAY køb. Det er to ganske små designs, men med stor effekt. Jeg manglede noget elegant og symbolsk på min String-hylde i stuen, så det måtte altså ikke være alt for stort. Jeg faldt straks for de nye smukke spejlbakker. Spejle har været en kæmpe trend det seneste år, det er ikke længere noget man kun bruger til at sætte hår eller lægge makeup ved. Spejle skal ikke begrænses til to rum, for de kan nemt bruges som fine detaljer i hele boligen. Der er nemlig flere skjulte bonusser ved brugen af spejle. De reflekterer lys og gør vores rum større, samtidig giver de et feminint-touch uden at være støvet rosa. Jeg faldt for bakken i sølv finish, som står kølig og eksklusiv ved siden af stuens mange grå nuancer.

Jeg måtte også have det lille timeglas med flotte sorte sandkorn. Kombinationen mellem de to designs er helt perfekt i mine øjne. Jeg elsker måden tiden spejles på, det er ret symbolsk og præcis sådan et element min hylde manglede. Jeg elsker små skjulte fortællinger når jeg indretter. Timeglasset gemmer ligeledes på en skjult femininitet i sine bløde former. Behøver jeg at skrive, at jeg er vild med kombinationen?

DSC01936DSC01921DSC01948Find et stort udvalg af HAYs lækre designs hos www.moodings.com

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

BY LASSEN LIMITED EDITION