Kagen til chokoladeelskeren

Kähler gør det igen!

Wauw, wauw, wauw.
Jeg ved ikke hvor jeg skal starte, for jeg havde nemlig ikke troet, at Kähler kunne blive ved med at overraske mig. Men min kærlighed til det danske keramik vil ingen ende tage! Som altid er der overraskelser og fornyelser. Og endnu engang skal mine samlinger udvides! Der er selvfølgelig designs, der falder mere i min smag end andre og derfor vil jeg dele mine favoritter med jer. Jeg var så heldig, at jeg blev inviteret til presseevent hos Kähler i Tivoli her til morgen, desværre for mig kunne jeg ikke aflyse mit møde og måtte derfor melde afbud. Øv! Jeg vil ikke skrive så meget mere, i kender min passion for den smukke Hammershøi, Omaggio og Urbania serie – og ikke mindst Kählers fantastisk smukke julepynt. Så drøm og nyd de smukke billeder med mig. På min musthave-liste står fyrfadsstager, miniaturevaser og platter i Hammershøi serien. Alt det smukke Nobili og Omaggio julepynt og selvfølgelig de nye Urbania lyshuse, man kan jo ikke have en samling og mangle to.
035_1038042043054globo_red_1globo_white_samlet_2hammersh_i_fyrfad_og_kronestager_2hammersh_i_fyrfadsstager_lyshammersh_i_minivaser_gr_n_s_thammersh_i_minivaser_hvid_s_t_1hammersh_i_platte_kage_closeup_3hammersh_i_platte_tapas_5nobili_close_red_5omaggio_christmas_baubles_closeupomaggio_christmas_big_1omaggio_christmas_wideurbania_bred_lys_1urbania_close1_lys_1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kagen til chokoladeelskeren