I've been so good for so long

Smukke City Lights og en rabatkode

Jeg er simpelthen nødt til at vise jer de fineste lysestager, som jeg i går kunne hente i pakkeboksen. Faktisk kendte jeg intet til de smukke City Light lysestager fra Louise Roe for bare et par dage siden. Men da jeg lavede et trend-indlæg for Complet Living kastede jeg straks min kærlighed over dem. Stagerne er smukke, elegante og egentlig ret enkle, men alligevel er udtrykket så stærkt og lyset ganske unikt. Jeg synes de er spændende og anderledes, et tvist jeg elsker at lege med i min indretning. City Light skaber associationer til verdens storbyer, lysene funkler som gadelygter og lamper i mørket. Det er lige sådan et design, jeg elsker.
Bemærk lige, at jeg er tilbage med mit spejlrefleks.DSC01125DSC01134DSC01139DSC01149DSC01146DSC01117 Stagerne kan du nå at købe med 15 % rabat hos www.completliving.dk frem til midnat i dag.
Brug koden “Happy” når du shopper for mindst 300 kroner.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I've been so good for so long