Birthday wishes - I am turning 25

GOODBYE JUNE

Hello_July_photoÅrets sjette måned er slut og det er halvdelen af 2016 også. Det har slet ikke været det år jeg havde håbet på, drømt om eller forventet. Jeg synes på mange måder at årets første seks måneder har været hårde. Men jeg vil ikke klage, fordi uanset hvor sort alting har set ud, så smiler jeg jo endnu og det er det vigtigste. Juni blev ikke den solrige og varme sommermåned, som jeg havde håbet på. Der er er ikke blevet slidt på sandaler og shorts, det er nærmere sofaen og tv’et der er blevet slidt på. Vi har siddet for nedrullede gardiner og set samtlige fodboldkampe under årets EM, vi har dog ikke måtte tænde for varmen, men har kunne nøjes med strømper, lange bukser og dyner. Hel ærlig, nu må sommeren altså gerne melde sin ankomst. Det her bliver mit livs sidste juni/juli der skal tilbringes i Danmark, det er simpelthen første og sidste gang det sker!
Jeg glæder mig ekstremt meget til september, hvor vi både skal til Italien og Berlin. Er sikker på det bliver nogle skønne uger og det glæder jeg mig bare over, hver eneste gang det regner.
I uge 28 har vi ferie og jeg håber virkelig på bedre vejr, så vi kan skabe lidt feriestemning hjemme på terrassen, ikke mindst for hundene. Det er altså en del sjovere, at være hundeejer når det er tørvejr. Den uge har vi valgt for at koble lidt af sammen, sove længe, forhåbentlig kunne tage hundene med på stranden og ellers se hvad dagene bringer. Planen er, at vi en af dagene skal en tur i Odense Zoo. Det er så længe siden jeg har været der og jeg må indrømme, at jeg glæder mig helt vildt.
Jeg har valgt at droppe mine Ups, downs and favorites lige nu, fordi jeg hellere vil fokusere på det positive i livet lige nu og her. Ellers kunne jeg skrive flere hundrede ord om, hvor træt jeg er af det danske sommervejr og det er altså ikke særlig inspirerende. Jeg vil bare få det allerbedste ud af juli, det er mit mål ?

1364925426475315170516

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday wishes - I am turning 25