Jordbærkoldskål

Vind en ægte dansk designklassiker

3480Fritz_Hansen_DROP_new_colours_2016
Designikonet Arne Jacobsen er anerkendt og elsket af rigtig mange. Jeg er selv en kæmpe fan af dansk design, møbelklassikere og smukke arkitekttegnede bygninger, og her kommer vi ikke uden om Arne Jacobsen. Jeg synes han er fantastisk og derfor er vores endelige valg også faldet på, at det skal være Dråben, der skal stå om vores spisebord og danne rammen om mange hyggelige timer fremover.
Dråben blev designet i 1958, som en del af AJs legendariske SAS Royal Hotel i København og efter 50 år er stolen nu blevet relanceret.

Dråben er en stol med et unikt look. Den er stilren og passer perfekt ind i et nordisk eller minimalistisk univers. Jeg er virkelig bare pjattet med den! For at fejre, at jeg har besluttet mig for Dråben, så vil Ulf Bolighus forkæle en af mine søde Instagram-følgere med netop en Dråbe til værdi af 2.349 kroner. Vinderen vælger selv blandt de otte fantastiske farver, her i blandt de to nyeste skud på stammen, Shadow Grey og Burgundy Red. Er det ikke en vildt lækker præmie? Vil du deltage, så smut forbi min Instagram @homehappydk og husk ligeledes at følge Ulf Bolighus derinde. God weekend søde læsere ?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordbærkoldskål