Rabatkode til Trine Holbaek Designs

Jordbærkoldskål

13445276_929316147179445_424438987122412253_n
Selvom vejret ikke ligefrem vidner om sommer disse dage, skal det ikke afholde mig fra at spise koldskål. Jeg er kæmpe fan af hjemmelavet jordbærkoldskål og så har jeg fundet ud af, hvor lækkert det smager med den nye jordbær/vanilje crunch fra Karen Volf. Jeg har efterhånden delt et par billeder af min jordbærkoldskål og flere virker ret interesserede i en opskrift. Den er ret enkel, men smager altså helt fantastisk. Faktisk smager det som en italiensk jordbær is, og det elsker jeg.
Du skal bruge en god håndfuld jordbær, jeg bruger typisk en hel bakke til en liter koldskål. Resten er lige til, for det skal nemlig bare blendes. Tilsæt lige mængde kærnemælk kernemælk og Cheasy vanilje yoghurt, smag til med citron og vaniljesukker. Voila! ?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Rabatkode til Trine Holbaek Designs