Vind luksus uldtæppe fra Louise Roe

June wanties: Moodings

Søde læsere. Juni måned er allerede godt i gang, og det er blevet tid til månedens wanties. Denne uge har jeg været på opdagelse hos Moodings, og jeg må indrømme, at jeg har begrænset mig. Moodings fører alle de brands, som jeg er vildest med og som er mest oppe i tiden. Jeg kunne lynhurtigt have brugt en formue på mig selv mens jeg lavede denne collage. Men lad mig bare komme i gang med gennemgangen af de udvalgte designs. Jeg er begyndt at samle på Frederik Baggers lækre Crispy Lowball glas. Jeg var rigtig længe om at komme i gang, men nu er jeg fuldstændig solgt. De er så smukke.
Derudover må jeg indrømme, at konkurrencen jeg kører netop nu, har fået mig til at drømme om det smukke Rug Borg herhjemme. Jeg er faldet pladask for farven Vintage Green. Et lille tip til dig der også vild med det. Så kan du til og med mandag nå at deltag i konkurrencen om et valgfrit 140 x 200 cm. i valgfri farve til værdi af intet mindre end 3.799 kroner på min Instagram.
Den seneste tid er jeg blevet helt pjattet med de virkelig lækre produkter fra Meraki. Jeg ønsker mig de elegante grå gæste- og badehåndklæder. Men, jeg har jo tidligere fortalt jer om min favorit duft, Silky Mist. Det er den sødeste og mest friske duft af appelsin og jeg er vild med den. Hos Moodings kan man få både Shampoo og Balsam, og jeg må indrømme jeg synes duften er så lækker, at jeg gerne så mit hår også duftede af Silky Mist.
Homehappy for MoodingsSkulle jeg købe en mindre ting nu og her, så blev det de smukke Design Letters viskestykker i hvid. Jeg har dem allerede i sort, men der er stropperne orange og blå. De nye er meget mere elegante og passer bedre ind herhjemme. Hvis vi bliver i køkkenet, så drømmer jeg om den smukke By Wirth Hands on Eg. Den er så enkel og et perfekt match til min nordiske stil. Den ville se super elegant ud herhjemme, er jeg sikker på.
De sidste ting jeg har fundet frem er små lækre detaljer til resten af huset. Jeg synes Moebe rammerne er for skønne. Tit søger jeg på #moebe for at se alle de mange inspirerende og kreative billeder. Rammerne er minimalistiske og giver så mange cool muligheder. Den allersidste ting jeg har fundet frem i denne omgang er de populære duftlys fra Skandinavisk. Jeg har udvalgt duftlyset Ro, jeg synes det er neutralt i farven og alligevel så fint. Jeg synes flere af duftlysene fra Skandinavisk lyder skønne, jeg ved faktisk ikke hvilket jeg ville vælge.

Mangler du inspiration til din ønskeliste? Så kig forbi Moodings og lad dig inspirere af de mange lækre brands. Jeg glæder mig i hvert fald over der kun er 56 dage til min fødselsdag ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind luksus uldtæppe fra Louise Roe