Om at ønske sig dyrt design

Vind luksus uldtæppe fra Louise Roe

I går skrev jeg et indlæg om at ønske sig dyrt design og det skal dette indlæg faktisk også handle om. I dag kan jeg nemlig forkæle en af mine søde følgere på Instagram med virkelig lækkert design til boligen, i form af et Rug Borg fra Louise Roe. Det er den lækre webshop Moodings, der har været fantastiske at sponsorere den vilde præmie til en af mine søde følgere. Vinderen vælger selv om Louise Roes håndvævede luksus tæppe i 100 % uld skal være i farven Vintage Green, Royal Blue, Ecru (beige), Black to Black eller Light Rose.
Personligt synes jeg tæpperne er så lækre. De er stilrene og feminine, samtidig med det grafiske linjemønster giver et spændende, moderne og unikt udtryk. Præmien har en værdi af 3.799 kroner og du kan altså deltage på min Instagram profil @homehappydk. Jeg trækker en vinder på mandag klokken 20!
Homehappy for Moodings


Reklame

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at ønske sig dyrt design