Den bedste form for selvforkælelse

Drømmer du om fornyelse i hjemmet eller mangler du den perfekte gave?

Uanset hvad, så har jeg tippet til dig der elsker boligindretning og design.
Drømmer du om noget nyt til boligen lige nu? Personligt er min ønskeseddel uendelig lang, men heldigvis er det snart august, hvilket betyder jeg kan fejre fødselsdag. Nu når vi er ved gavesnakken, så tror jeg de fleste af os lige nu står og mangler den perfekte gaveidé til fars dag, årets student, ham/hende der færdiggør sin uddannelse eller en af sommerens fødselarer? Det kan også være du snart skal fejre et smukt sommerbryllup, hvor ønskerne er store. I hvert fald er der lige nu gode penge at spare på store kendte brands, der typisk florerer på diverse ønskesedler. Du kan nemlig spare 20 % på alt hos Hans Iversen & Søn til og med midnat på onsdag. Rabatten kræver ingen kode, den fratrækkes ganske automatisk dit køb hvad end det sker i den fysiske forretning i Tønder eller på www.hansiversen.dk
Skærmbillede 2016-05-28 kl. 17.31.13Jeg har lavet en lille collage med flere af mine favoritter fra det lækre sortiment. Jeg vil også næsten garantere for, at uanset hvad man måtte være inviteret til, så står der Royal Copenhagen, Kay Bojesen eller Kähler på ønskelisten. Måske ikke lige hos de fleste fyre under 35 år, men ellers! Hvis der har været en kvinde ved siden af, da sedlen blev skrevet, er der med garanti sneget sig noget lækkert design på alligevel.
Uanset hvad sommeren måtte bringe af begivenheder, så er det i hvert fald en oplagt mulighed at slå til nu. Det er jo altid lidt sjovere, når man kan spare penge – ikke sandt? I hvert fald for en jyde som mig. Jeg elsker selv at shoppe hos Hans Iversen & Søn, og jeg må da også indrømme at min ønskeliste fra netop deres forretning er noget nær uendelig. Mit seneste køb er den smukke grå Nova pedalspand fra Zone. Den er sååå lækker!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste form for selvforkælelse