Nyd nuet, det kommer ikke igen: Student 2016

RABATKODE TIL DESIGNDREAMS

Designdreams 15 % rabat
Søde læsere, nu har jeg inspireret til køb af fars dags gaver med en collage fra netop Designdreams, og i går fik jeg pludselig en besked om, at jeg kunne give jer en rabatkode til shoppen. Hvilket er så sødt! Jeg skal selv benytte mig af koden for at købe nogle flere Frederik Bagger glas. Jeps, jeg er håbløst bagud og først i denne uge er det gået op for mig hvor super lækre de elegante glas er. Se det store udvalg fra netop Frederik Bagger, blandt andet er de fine nyheder allerede på shoppen. Der er rig mulighed for at få shoppet til dig selv, din far eller den kommende studentergave.
Med koden homehappy får du 15 % rabat på alt, lige undtaget i forvejen nedsatte varer.
Koden gælder i dag og i morgen, mandag den 30. maj 2016. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyd nuet, det kommer ikke igen: Student 2016