Rabatkode til Daniel Wellington

FARS DAGS KONKURRENCE

Søde læsere, jeg er slet ikke færdig med at dele gaver ud til jeres fædre ?
Som jeg skrev i dette indlæg, så er fars dag ubeskrivelig vigtig for mig i år og jeg vil virkelig gøre alt for at vise min far, hvor meget jeg værdsætter ham og hvor stor betydning han har for mig. Jeg er derfor i gavehumør og heldigvis er jeg ikke den eneste. Jeg har allieret mig med BloomIt endnu engang og ja, nu tænker du nok “har BloomIt noget til fars dag?” – det kan du tro de har. Udover smukke blomsterbuketter og -dekorationer, så har BloomIt et fantastisk sortiment af lækre gavekurve der passer til alle. Her er blot et lille udvalg som både min far, svigerfar og Casper med garanti ville elske – mon ikke der også er en kurv der vil falde i din fars smag? Eller er det mon børnenes far der skal forkæles lidt ekstra på søndag?

Gavekasse til ham 1bloomitTre specialøl gavepakket 1Gavekasse med vin og sødt til ganen 1Gavekurv med god lakrids 1Rødvin i gavekasse 1
BloomIt er smart, da de kan justere buketter og kurve i pris og indhold. Derfor viser billederne blot hvordan kurven kunne se ud og jeg har noteret prisen bagefter. Du kan altså få en større kurv hvis du vælger at bruge alle 500 kroner på din far – du kan også dele beløbet, så der bliver en kurv til både din far og svigerfar.

1: Gavekasse til ham (afbilledet pris 325,-)
2: Gavekasse med special øl (afbilledet pris 250,-)
3: Tre specialøl gaveæske (pris 150,-)
4: Gavekasse med vin og sødt til ganen (afbilledet pris 375,-)
5: Gavekurv med god lakrids (afbilledet pris 375,-)
6: Rødvin i gavekasse (afbilledet pris 450,-)

Du kan vinde et gavekort på 500 kroner til BloomIt.dk hvis du klikker forbi @homehappydk på Instagram inden torsdag klokken 20.

Da fars dag falder på en søndag er det ikke muligt at få leveret på selve dagen. Derfor slutter konkurrencen allerede torsdag, så du kan nå at bestille gaven til din egen adresse til levering fredag eller lørdag, så du kan overrække den personligt på fars dag. Du kan også vælge at sende kurven direkte til din far med levering enten lørdag eller mandag selvfølgelig. Det er helt op til vinderen selv. Jeg vil blot ønske alle mine søde bloglæsere held og lykke i konkurrencen ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkode til Daniel Wellington