Look at this beauty!

Rabatkode til Daniel Wellington

DSC00068Hej søde læsere! Jeg vil lige minde jer om noget..
Nemlig min personlige  rabatkode hos Daniel Wellington, som jeg har fået fornøjelsen af at kunne dele med jer. Koden giver dig 15 % rabat på alt og fri levering i hele verden til og med 30. maj 2016. Rabatkoden er homehappydk 

Personligt er jeg kæmpe fan af DW urenes minimalistiske look, de passer til alle og enhver. Et Daniel Wellington ur kunne være den perfekte, personlige gave til fars dag, årets studenter, sommerens fødselar eller som forkælelse til dig selv eller ham/hende du holder af.
DSC00065 
If you want to order anything at www.danielwellington.com and use the discount code homehappydk ? you will get 15 % off everything and free worldwide shipping. The code is valid until May 30th.

2 kommentarer

 • De er SÅ fine de ure, og jeg er virkelig fristet. Bruger bare aldrig ur, da jeg ikke må på mit arbejde. Mon man kan vænne sig til at tage det på nå man kommer hjem…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det tror jeg absolut man kan 🙂
   Jeg bruger ikke mine hver eneste dag, men hver gang vi skal ud 🙂 Synes det er ret elegant med et ur.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look at this beauty!