I dag er mit liv blevet beriget med et vidunder

I år er fars dag ekstra vigtig for mig – Et personligt indlæg og en konkurrence

I går skrev jeg et indlæg med gaveinspiration til fars dag og i dag er det tid til en konkurrence. Men først vil jeg sætte lidt ord på, hvorfor fars dag er så speciel for mig. For få måneder siden frygtede jeg, at jeg den 5. juni i år ikke ville have en far. Det er så svært at skrive, for ordene kommer ikke af sig selv som de plejer. Det er med en klump i halsen, men med en inderlig taknemlighed jeg skriver de her ord. Min far er min bedste ven i hele verden. I januar blev han meget syg og rent faktisk lå han i koma i fire uger. Dette har været et svært emne for familien og derfor ikke noget jeg har delt offentligt. Jeg har blot skrevet, at han var syg. For mig var hele oplevelsen ekstremt hård. Min mor var på ferie med mine fastre og onkel, og jeg havde påtaget mig ansvaret for min far. Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg efter et par dage måtte ringe 1-1-2 og halvandet døgn efter måtte få min mor akut hjem fra Gran Canaria. Det hele gik så stærkt og var så forfærdeligt. Det var absolut ikke sådan jeg havde forestillet mig mit 2016 skulle starte. Efter yderliger et par uger var min far i bedring og kunne komme hjem igen, og for det er jeg så taknemlig.
Rigtig mange af jer har spurgt hvad der skete og hvad han fejler, men jeg har bare ikke følt tidspunktet var det rigtige til at fortælle det. Det er aldrig sjovt at være den, der finder en man elsker så syg, at man må ringe efter ambulancen. Nu har jeg prøvet det to gange i mit liv – på trods af jeg har været livredder i en svømmehal – så har begge gange været fordi jeg stod alene med et familiemedlem.
Nu skal dette indlæg ikke handle om sygdom, men om at værdsætte vores forældre mens vi har dem. Jeg ved, at der er mange, der ikke har været lige så heldige som os og som har måtte sige farvel til deres far. Vi har fået en chance for at være glade og nyde hvert eneste øjeblik sammen. Jeg fortæller mine forældre at jeg elsker dem hver eneste gang jeg ser dem. For hellere sige det én gang for meget, end ikke at få det sagt. Jeg er begyndt at se gamle familiebånd på en VHS-afspiller i selskab med min far. Vi griner, snakker om ferier og gode minder. Jeg er så heldig at have muligheden for det ?
Selvom jeg blogger og opdaterer min Instagram-profil hver eneste dag, så er det også bare vigtigt at lægge telefon og computer væk ind i mellem og være tilstede i nuet. Sæt pris på alle de små ting i hverdagen, smil og glæd dig over alt du kan, lad være med at bruge energi på negative tanker og at være uvenner. Livet kan vise sig så skrøbeligt og ingen af os ved, hvad der sker i morgen. Jeg er simpelthen så glad for at have min far og derfor skal han forkæles den 5. juni. Vi har altid fejret mors og fars dag, men ikke før i år, har jeg set en dybere og mere alvorlig mening med disse to dage. Jeg synes som regel, at jeg er sød ved mine forældre og værdsætter dem – men det skader jo aldrig, at bekræfte det.
Skærmbillede 2016-05-23 kl. 22.17.03Derfor vil jeg også inspirere jer til at fortælle jeres fædre at i sætter pris på dem og elsker dem. Forkæl din egen far, din svigerfar eller faren til dine børn lidt ekstra den ene dag om året, men husk også at værdsæt alle de andre dage. I samarbejde med Designdreams har jeg fået lov til at udlodde en fantastisk præmie i anledning af netop fars dag og i hvert fald sørge for lidt ekstra forkælelse til en far et sted i Danmark.
Klik forbi @homehappydk på Instagram og deltag i konkurrencen om fire lækre glas fra Normann Copenhagen til værdi af 600 kroner. Du vælger selv om præmien skal være fire cognac- eller whiskeyglas, eller to af hver. Konkurrencen slutter på søndag – Held og lykke!

1364925426475315170516

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag er mit liv blevet beriget med et vidunder