Regnvejrseftermiddag med Nicolas Vahé

Gaveinspiration: Fars dag

Har du fundet den perfekte gave at give på fars dag? Jeg må ærligt, at jeg synes min far er svær at finde på gaver til. Han siger altid, at han ikke ønsker sig andet end søde børn. Nu er jeg 24 og det vil med garanti stadig være hans svar. Derimod synes jeg det er nemt at finde gaver til Casper. Derfor er her en gaveguide til de af jer, med fædre ligeså beskedne som min. Jeg har været på jagt hos Designdreams, hvor jeg elsker at shoppe. De har noget for enhver og du kan med garanti få købt dine gaver her. Uanset om du skal finde gaven til din egen far, faren til dine børn eller din svigerfar. Så lad os komme i gang med gennemgangen.

Jeg har fundet ni lækre designs, jeg måtte begrænse mig lidt i forhold til collagen – men der er altså mange flere gode ting hos Designdreams i forskellige prisklasser.
Den første ting jeg har udvalgt er den ultimative grill-boks fra Nicolas Vahé. Gaven til ham der elsker mad og at brillere ved grillen. Boksen indeholder et forskærersæt, ketchup med sort oliven & rosmarin, salt og peber (everyday mix), krydderiblanding til kød, olivenolie med basilikum samt en sennep med thaikrydderier og mango. Boksen koster 490 kroner og du får altså virkelig meget for pengene.
Næste ting er også fra Nicolas Vahé og vi bliver i samme genre. En god gave til grillmesteren kunne også være et marinade-sæt. Nu slår det mig faktisk, at otte ud af de ni ting jeg har valgt, har en relation til køkkenet og madlavning. Så kreativ er jeg nemlig..

Videre til PYTT Living, hvor der findes flere gode gaveidéer. Jeg har udvalgt et sæt grydelapper og et Chef Apron, den grå og mørkeblå serie vil passe perfekt til fars dag.
Jeg kan sige det samme om Chili Claus, for hold op hvor er der mange sjove ting, man kan bruge til gave. En sjov idé kunne være en Selection gaveæske med et par af de stærke produkter. En anden idé kunne være en Grill & BBQ gaveæske med tre forskellige krydderi-mix.

De sidste tre idéer er til spisebordet og terrassen. En rigtig fin gave til manden der har alt kunne være de flotte glas fra Normann Copenhagen. På collagen har jeg udvalgt de elegante cognac-glas, som vi sidste år gav min svigerfar i julegave og han blev ret glad.
Sidste ting til mad-elskeren kunne være de populære salt og peber kværne fra Menu, der passer ind i de fleste hjem. Sættet fås også i sort/hvid med træ og stål top.
Den sidste idé er også fra Menu og den dyreste på min liste. Jeg er vild med den fine kombination af Menus Wire base og Wire Disc. Du kan for 700 kroner skabe din egen luksuriøse olielampe, der passer perfekt til de kommende danske sommeraftner på terrassen. Eller forestil dig lampen på en snedækket og iskold vinteraften.

Jeg håber du er blevet inspireret eller måske allerede har bestilt gaven til netop din far. Jeg er stadig lidt i vildrede over hvad vi skal finde på, men én ting er sikkert, alle fædre bør forkæles den 5. juni ?

1364925426475315170516

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Regnvejrseftermiddag med Nicolas Vahé