SHOP, SPAR OG VIND HOS BOLIGNYT

Trendindlæg hos Complet Living + en rabatkode

Hej med jer!
Jeg har glædet mig til at dele dette indlæg med jer. Selvom bloggen har været nede, så har jeg stadig arbejdet. Jeg har nemlig fået fornøjelsen af, at samarbejde med Complet Living, der blev lanceret i oktober 2015. Complet Living er altså en forholdsvis ny webshop, men du kan allerede finde store og lækre mærker som Normann Copenhagen, Vipp, Tom Dixon og flere nøje udvalgte brands, der matcher danskernes ønsker til boligen. Men nu til det, jeg finder virkelig interessant. Complet Living er nemlig ikke kun en webshop. Cecilie bag Complet Living, har skabt et inspirerende trend univers, hvor jeg har fået fornøjelsen af at skrive et indlæg. Indlægget er en inspiration til læserne og kunderne, nu hvor sommeren for alvor står for døren.
Du kan læse mit indlæg Here comes the summer sun her. Jeg har udvalgt syv lækre designs fra webshoppen, som sommerens musthaves. Jeg elsker udfordringer og for mig har det været virkelig spændende, at jeg pludselig har skulle skrive for en anden. Jeg håber derfor i vil klikke forbi mit trendindlæg hos Complet Living og se hvad jeg har kreeret. Faktisk har jeg også bestilt to af de lækre designs til os selv. Kan du mon gætte hvilke?
Bloggen åbnede igen i går og det skal selvfølgelig fejres.
Derfor har jeg samtidig fået lov til at forkæle jer med en rabatkode!
Med koden homehappy får du 15 % rabat på hele din ordre hos www.completliving.dk, når du bestiller for minimum 300 kroner. Koden gælder alle de lækre designs, altså også Vipp. Eneste undtagelse er varer der er nedsat i forvejen. Koden gælder til og med søndag den 22. maj 2016.

Jeg vil også opfordre til at følge Complet Living på Instagram, der er altid skønne billeder og god inspiration.

Happy shopping! ?

1364925426475315170516

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOP, SPAR OG VIND HOS BOLIGNYT