New in: Daniel Wellington + rabatkode

SHOP, SPAR OG VIND HOS BOLIGNYT

Oh yes. Som overskriften signer, så har jeg noget stort i ærmet til jer!
Bolig Nyt er og bliver en af mine absolutte favorit webshops. Boede jeg tættere på, så ville jeg besøge den fysiske butik et par gange i ugen er jeg sikker på. De har det lækreste udvalg, alle de brands jeg elsker og har integreret i min indretning herhjemme. Men nu skal det her indlæg ikke handle om mig, men om jer. Det er nemlig Bolig Nyts mange søde kunder der skal forkæles her i Pinsen. I kan shoppe, spare penge og vinde på én og samme tid.

Jeg har fået en rabatkode på 20 % til jer der gælder næsten hele shoppen, dog er i forvejen nedsatte varer samt mærkerne Vipp og By Lassen undtaget. Koden er pinse20 Den gælder til og med mandag den 16. maj 2016. Du kan shoppe de lækreste mærker som Tom Dixon, Kähler, &Tradition, Ferm Living, HAY, By Klip Klap, Normann Copenhagen og mange, mange flere! MEN?.
Bolignyt og Homehappy
Derudover deltager alle der shopper på www.bolignyt.dk til mandag klokken 23:59 i konkurrencen om en valgfri VP1 lampe fra &Tradition til værdi af 1.495 kroner. Vinderen trækkes på tirsdag og kan frit vælge mellem VP1 i enten mat grå, mint, mat eller blank hvid og sort.


REKLAME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Daniel Wellington + rabatkode