Lie Gourmet og en fantastisk forlænget weekend

New in: Daniel Wellington + rabatkode

Hej søde læsere! Jeg har noget til jer?.
Jeg har nemlig fået en personlig rabatkode hos Daniel Wellington, som jeg må dele med jer! Koden giver dig 15 % rabat og fri levering i hele verden til og med 31. maj 2016. Jeg er helt vild med DW urenes minimalistiske look, de passer til alle og enhver – og bedst af alt, så er priserne i forvejen rigtig gode.Jeg har selv tre ure fra netop Daniel Wellington, da jeg er vild med den enkle stil og et tidløst tvist til hvilket som helst outfit. Det seneste nye er det, som jeg har fotograferet til indlægget her. Faktisk er det en herremodel, da jeg er pjattet med den store skive på 40 mm. Modellen hedder Classic Durham og er forholdsvis ny i sortimentet. Jeg er vild med den elegante lysebrune læderrem, der bliver lysere ved brug pga. behandling med vegetabilsk olie. Alle remme kan skiftes og byttes rundt så dit ur altid matcher din stil. Derfor er jeg vild med Daniel Wellington! Et Daniel Wellington ur kunne være den ideelle gave til årets studenter, til fars dag eller blot en du holder af, der fortjener en særlig gave.

Rabatkoden er homehappydk 
13124654_906340439477016_4408679806854012423_n
If you want to order anything at www.danielwellington.com and use the discount code homehappydk – you will get 15 % off everything and free worldwide shipping. The code is valid until May 30th.


Reklame

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lie Gourmet og en fantastisk forlænget weekend