Vind de nye smukke Omaggio vaser

A break in hamburg

13118935_903039269807133_1350678143328003463_nDet er mandag – og i dag har jeg absolut ingen planer. Vi har tilbragt de seneste tre dage i Hamborg og jeg har egentlig bare brug for en dag for mig selv, måske skal jeg et smut i fitness og ellers absolut ingenting. Vi har hygget os, grinet en masse og fået nogle gode oplevelser sammen. Formålet med turen var som tidligere skrevet Final4 i den tyske pokalturnering. Lørdag kunne vi juble da Flensborg sejrede over Rhein-Neckar Löwen i forlænget spilletid, men søndag måtte vi gå ærgerlige fra hallen, da det desværre blev Magdeburg der løb af med pokalen. Alt i alt havde vi en skøn weekend og selvom jeg er træt i dag, så var det tiltrængt med et lille break fra hverdagen.

I dag er jeg alene med hundene hele dagen, da Casper har et firmaarrangement efter arbejde. Så jeg skal bare slappe af, lavet noget nem aftensmad og se en masse Viaplay. Det passer mig fint nok. Selvom jeg elsker vores familie og tiden med dem, så er min energi altså ikke på niveau med andres og derfor er det rart at kunne slappe lidt af ovenpå en social weekend ?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Vind de nye smukke Omaggio vaser