Jubilæum og 20 % rabat

En god forlænget weekend

13087621_898203333624060_2143172109053103008_nPludselig blev det mandag. En mandag der kommer ovenpå en god forlænget weekend. Da Casper kom hjem fra arbejde i onsdags havde vi nemlig allerede fri. Straks gik vi i gang med at samle vores splinternye og lækre grill, mens vejret var godt. Torsdag brugte vi i haven, hvor vi skal i gang med et stort projekt og afsluttede dagen med at spise hveder hos min søde svigerinde. Iøvrigt er vi så heldige, at hende og min svoger venter deres første barn. Vi skal altså byde velkommen til en lille ny på denne side af familien senere på året og vi glæder os til at blive onkel og tante ? Fredag blev ligeledes brugt i haven, lige nu ligner den rent ud sagt noget der er løgn – men det skal være skidt før det bliver godt. Er det ikke sådan man siger? Lørdag og søndag blev brugt på hygge, afslapning, tid med familien og ikke mindst et dejligt besøg hos min søde veninde, der i den forgangne uge fødte den yndigste prinsesse. Det var en skøn weekend, på trods af den også har været præget af noget uventet og knap så rart. Det har jeg blot taget med.. Noget af det, der er blevet utrolig vigtigt for mig den seneste tid, er at fokusere på de små glæder i hverdagen. På den måde virker de hårde slag knap så voldsomme og de trælse dage når på en eller anden måde aldrig at blive virkelig trælse. Jeg tror det er en god tilgang til livet. Der findes så mange små ting man kan smile af og glæde sig over. Det nytter ikke noget at være sur på tilværelsen, over ting der skal ske eller ikke kan undgås. Det bliver meget lettere at acceptere, hvis man prøver at glæder sig istedet. Tro mig, der er næsten altid noget man kan smile af, ligegyldigt hvor trist eller en håbløs en situation end kan føles.

2 kommentarer

 • Christine

  Hej Trine. Jeg er ny læse på din blog og er simpelthen så forelsket i din flotte grå væg. Jeg har lige selv købt lejlighed og kunne godt tænke mig noget i den stil. Hvordan har du lavet den flotte væg og hvilke materialer er brugt til?!

  Med venlig hilsen
  Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Christine,

   Beklager mit alt for sene svar.
   Bloggen har været nede pga. flytning og alle funktioner har derfor ikke virket optimalt.
   Væggen er lavet med indfarvet spartel fra Kabe Copenhagen, farven hedder Limestone.

   God solskinsdag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jubilæum og 20 % rabat