En sød, kærlig og alternativ barselsgave

Vores hjem – En snak om personlig indretning og grænser

13051585_898187313625662_3490310304848102186_nDet er efterhånden halv anden måned siden jeg lavede et indlæg om vores dengang nye billedvæg, det kan du læse her. Men nu er væggen altså blevet opdateret med nogle ret personlige elementer. Jeg har jo allerede tippet jer om den smukke Martin Schwartz poster jeg bestilte tidligere på måneden. Dertil har jeg tilføjet et sort/hvidt emaljeskilt hjembragt fra New York, med en masse skønne seværdigheder skrevet på. Men det er ikke det hele. Jeg har nemlig endnu engang allieret mig med Posture, der efter min mening er så dygtige til at lave personlige og unikke designs til væggen. Jeg har tidligere fået lavet to smukke billeder til vores soveværelse, derfor var jeg ikke i tvivl om, at der skulle hænge en Posture-designet poster på vores væg i stuen. Jeg sendte nogle af vores bedste billeder fra New York til dem, skrev mine ønsker og tanker – kort tid efter modtog jeg endnu smukkere billeder, der havde været gennem en kreativ og grafisk behandling hos Posture, det var svært at vælge, men ét styks unika poster var straks på vej herhjem. Jeg faldt nemlig pladask for det flotte Mountain pattern, der passede perfekt til billedet af One World Trade Center fra vores sejltur.

Med det her indlæg ønsker jeg at tage et anderledes emne op. Der er nemlig noget, der har plaget mig en smule den seneste tid og jeg ved ikke, om det er mig der er forkert på den eller om mine tanker er naturlige. Derfor vil jeg prøve at sætte nogle ord på dem. Selvom jeg elsker at dele mit hjem med jer her og ikke mindst på Instagram, så elsker jeg også at have noget der kun er mit. Det er nemlig med til at gøre mit hjem og min stil speciel, og et eller andet sted er jeg glad for, at det kan være sådan ind i mellem. Jeg har fået en del spørgsmål angående vores billedvæg, fra søde følgere der gerne ville kopiere dele af den, hvilket selvfølgelig er helt okay med mig. Jeg bestemmer jo ikke over andre end mig selv og vores egen bolig. Et andet eksempel er vores specialdesignede kugletæppe fra Ruggit. Rigtig mange har spurgt til størrelsen, nogle af farverne, osv. for at blive inspireret. Men pludselig fik jeg en henvendelse fra en, der havde lyst til at have et tæppe nøjagtig magen til vores – det var meget vigtigt det blev nøjagtig ens – og pludselig fik jeg en klump i halsen. For selvom jeg elsker at inspirere, så er der nogle ting, der er ret personlige for mig. Det kan lyde helt åndssvagt, men det her tæppe tog C og jeg mere end en uge at designe. Vi afprøvede nok mere end 100 forskellige farvekombinationer, fandt farver frem herhjemme og prøvede at sammensætte dem. Jeg skiftede mening mange gange undervejs, men da tæppet landede her og vores 15 farver var sammensat til et unikt mønster, så forelskede jeg mig simpelthen i det. Det er vitterligt ikke fordi jeg vil være snerpet, jeg vil snarere opfordre jer derude til at afprøve kræfter med disse design-selv funktioner. I stedet for kun at købe (i dette tilfælde) tæpper eller posters fra et fast sortiment, som jeg selv gør med 9 ud af 10 ting, så giv dig selv og din smag den kredit, at være kreativ med den ene ud af de ti ting. Et tæppe du selv designer er personligt, det er dig og din familie, det er noget du kan være stolt af og glæde dig over i mange, mange år. Selvom et tæppe fra fast sortiment kan være mindst lige så smukt, så fremkalder det ikke samme følelser. Ja, en materiel ting kan sagtens forbindes med følelser.
Jeg har egentlig ikke lyst til at dele min farvekombination med nogen. Men jeg ender nok med at gøre det med vedkomne, for selvfølgelig er jeg interesseret i, at den flinke følger kan få sin drøm opfyldt og Ruggit får et salg pga. noget jeg har kreeret. Dog må jeg indrømme, at det gør en smule ondt. Der er nok ingen stor designer gemt i mig, for helt ærlig – så tror jeg, at jeg ville ende med at beholde det hele selv.
Jeg ved, at den poster som Posture netop har designet for mig, aldrig nogensinde vil komme til at hænge i andre hjem – den er vores – og det er et meget personligt ferieminde fra vores rejse, midt på en væg, side om side med posters der er trykt et utal af gange. Det betyder noget for mig, og jeg ved det også vil kunne glæde mange af jer der læser med. Vær ikke bange for at vise hvem du er, gå mod strømmen og købe noget der bare er dig, som du ikke ser fotograferet igen og igen af Instagrammere og bloggere som mig. Det er nemt at finde en Kubus lysestage, et bord fra Normann Copenhagen og en plaid fra By Nord. Men det er cool at have noget unikt, at kombinere de skønne designs med!
943736_898203916957335_2448202102783352360_n

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sød, kærlig og alternativ barselsgave