Vores hjem - En snak om personlig indretning og grænser

Jubilæum og 20 % rabat

13087836_898203326957394_3280757243651869153_nJeg ved i elsker rabatkoder, ligesom jeg selv gør! Der findes ikke meget der er bedre end, hvis man i lang tid har ønsket sig noget og man pludselig ser det til en reduceret pris. Denne uge fejrer min absolutte favorit isenkræmmer 60 års jubilæum, og det skal naturligvis fejres med manér! Til og med tirsdag d. 26. april 2016 kan du spare 20 % på alt det lækre design og isenkram hos Hans Iversen & Søn i Tønder, samt på webshoppen.
Brug rabatkoden “60 år” – ganske rigtigt med mellemrum mellem 60 og år, når du er færdig med at fylde varekurven med lækre designs fra Kay Bojesen, Royal Copenhagen, Lyngby, Menu, Kähler, Lucie Kaas, Eva Solo og mange, mange flere.

Det er en super anledning til at købe lidt større gaver til konfirmanden, brudeparret eller måske en anden jubilar? Du får i hvert fald 20 % ekstra for pengene de kommende dage.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores hjem - En snak om personlig indretning og grænser