Forårets smukkeste nyhed

Maybe it’s time for some changes

Kender i det, når man finder noget tøj, en taske eller i det her eksempel noget til boligen, som man bare eje? Det er lidt voldsomt at kalde det her et fund – da det snarere er et stort ønske, som jeg efterhånden har sukket over længe. Jeg er så småt ved at være klar til at sige farvel til vores spisebordslampe, den smukke AMP fra Normann Copenhagen, som jeg virkelig har været glad for. Men vi vil gerne have noget endnu bedre lys når vi sidder og spiser. Vi er ekstremt glade for vores VP1 lamper over køkkenbordet i mat hvid, og faktisk så glad, at jeg også gerne vil have dem over spisebordet. Jeg er også sikker på, at det skal være det matte design, da jeg synes det er så fint, stilrent og lækkert! Jeg er dog i tvivl om jeg skal vælge hvide som i køkkenet, eller satse på de sorte. Jeg er faktisk super vild med de sorte, men jeg ved ikke om jeg er så “modig” at vælge noget mørk til vores meget lyse stue og hvide spisebord. Der er også en mellemvej, nemlig den matte grå. Jeg er sikker på den kunne være super fin til vores grå KABE-væg i stuen. Tænk at et valg mellem tre basic-farver kan være så besværligt.

Det er måske det de fleste vil kalde et luksusproblem, men jeg er en type der sætter pris på de overvejelser der følger med et køb. Når jeg vælger at investere i to VP1 lamper, så er det jo et større beløb der skal op af lommen og et design, der skal være en del af min indretning i mange år og jeg ved, at jeg vil ærger mig, hvis ikke jeg lige overvejer købet endnu engang.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårets smukkeste nyhed