Happiness is the secret to all beauty

Forårets smukkeste nyhed

Kähler har tilføjet endnu en fantastisk farve vaser til den populære Omaggio-serie. Jeg er vild med de elegante, feminine og smukke perlemor-striber. Serien er inspireret af den nordiske naturs blide toner og er i mine øje en fantastisk nyfortolkning af vaserne med meget markante striber. Jeg modtog i dag en skøn forårspakke direkte fra Kähler. I den var blandt andet en mellem Omaggio-vase samt et sæt med tre små vaser. Jeg klappede nærmest i mine små hænder da postmanden afleverede pakken, for hold op hvor har jeg glædet mig til at se serien med egne øjne. Jeg vil dertil sige, at min begejstring var mindst lige så stor, da jeg fik åbnet pakken og sirligt brudt den ikoniske Kähler-emballage. Perlemor vaserne lever fuldt op til mine forventninger og passer så elegant ind i det nordiske univers herhjemme. Jeg kunne slet ikke vente med at fotografere dem, men nu må jeg hellere komme afsted efter nogle smukke forårsblomster, så den største vase ikke skal stå tom.
Har du sikret dig dine vaser i perlemor? Ellers kunne det være et oplagt mors dag ønske eller gave.
dsc09512dsc09561dsc09571 dsc09576


Reklame: Indlægget er skrevet i samarbejde med Kähler

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happiness is the secret to all beauty