Some moments are simply unforgettable

Happiness is the secret to all beauty

12998592_895940037183723_2254670705838035949_n
Det er faktisk meget længe siden, at jeg har delt et billede af mig og Casper herinde, men grunden har været, at jeg simpelthen ikke har taget nogle billeder af os i nærmest et år. Det blev der lavet om på i New York. Efter jeg har tabt mig en del, så er det pludselig en anelse sjovere at se billeder igennem og rent faktisk kunne tænke “det er da okay” og ikke bare “ad”. For mig er det et kæmpe skridt i den rigtige retning og et bevis på, at jeg snart har vundet min kamp. Jeg har i hvert fald besejret et par af de højeste bjerge, så nu virker resten som små bakker. Det er virkelig rart at skrive det her indlæg, for ordene kommer oprigtigt af sig selv og flyder bare i én strøm. Jeg er stolt af min personlige udvikling de seneste syv måneder og hver eneste dag bliver en lille smule bedre. Jeg er dybt taknemmelig over at have Casper ved min side, som aldrig har brokket sig, tvivlet på mig eller ladet mig tvivle på kærligheden. Han er det allerbedste jeg ved og rent faktisk kunne vi den 12. april fejre vores fire års dag, og jeg kan slet ikke forstå hvor tiden er blevet af, samtidig med jeg ikke kan forstå vi “kun” har været kærester i den tid. Det er en sjov kombination. Men når man først finder én, der kan gøre hverdagen til en leg, så er det bare om at holde fast. Jeg er heldig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Some moments are simply unforgettable