REJSETIP: NEW YORK PASS

Mors dag: Gaveinspiration

mors-dag-sternshop
Omaggio i perlemor
 / Hammershøi skål / Hammershøi salt og pebersæt / Illusion viskestykker
Nur bakke / Bomedo puder / Anne Black armbånd

Jeg har fundet et par super gode mors dag-gaveidéer hos Sternshop, der med garanti vil sprede glæde hos de fleste mødre. Jeg har fundet nogle lækre og stilrene designs, der kan passe ind i de fleste hjem og så koster de maks 400 kroner. Jeg opdagede de lækre Illusion viskestykker og jeg er simpelthen nødt til at eje dem. Hold nu fast hvor er de lækre! Ligeledes har jeg kastet min kærlighed over Bomedos urbane puder, det er nok ingen overraskelse at New York puden står højt på min ønskeliste. Kähler skålen og Nur bakken har jeg allerede herhjemme, og jeg er glad for begge dele. Perlemor-serien har jeg bestilt og jeg glæder mig så meget til vaserne lander her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REJSETIP: NEW YORK PASS