Beautiful Central Park

REJSETIP: NEW YORK PASS

Jeg vil dele et mere personligt og brugbart rejsetip i dette indlæg. Indlægget er skrevet ud fra mine egne erfaringer og der er ikke tale om reklame. Jeg er personligt glad for, at en af Caspers kollegaer havde tippet os om New York Pass inden vi rejste.

Jeg vil ikke komme så meget ind på al det praktiske, for det kan i finde på hjemmesiden, kun lige gennemgå det vigtigste og så vil jeg derimod fortælle om vores oplevelser og give en oprigtig anmeldelse af kortet.

Med New York Pass får du:
Gratis adgang til mere end 80 store attraktioner.
Du kan altså se så meget du vil, uden at skippe noget pga. store omkostninger

Gratis Hop-on Hop-off bus.
Bussen kører både Down- og Uptown, med mere end 28 stop. Bussen stopper ved mange af de attraktioner der indgår i Pass’et. 

Det er muligt at komme i en hurtig kø ved mange af attraktionerne.
Det fremgår på hjemmesiden hvilke. Du kan altså spare tid og dermed nå at se mere.

En gratis 200+ siders guidebog.
Heri finder du åbningstider, kort, info om samt vejvisning til de forskellige attraktioner og ture.

På hjemmesiden kan du se alle attraktionerne (her) og under køb kan du vælge hvorvidt du ønsker kortet i 1, 3, 5, 7 eller 10 dage. Der er rigtig ofte tilbud eller rabatter, så du kan være heldig at gøre et godt kup, særligt i forbindelse med holidays. I første omgang kan prisen virke høj, men.. Vi opgjorde vores på følgende måde: Casper og jeg valgte alle de ting vi virkelig gerne ville se eller prøve hver for sig, derefter sammenlignede vi og fik struktureret en plan. Vi lagde entrépriserne sammen og regnede ud hvad vi ville komme af med, hvis vi skulle opleve tingene uden New York Pass. Vi kom frem til at købe 3-dages Pass’ – med dem trukket fra det endelige beløb, så kunne vi stadig spare over 6.000 kroner!

Noget af det vi valgte var:
MoMa, All Access Tour i Madison Square Garden, Madame Tussauds, en tur op i Empire State Building, American Museum of Natural History, cykeltur i Central Park, en sen aftentur op i Top of the Rock, Circle Line Sightseeing Cruise, Intrepid, Guggenheim og et Gossip Girl øjeblik ved The Met.

Vi valgte nogle ting til og fra mens vi var derovre, men næste gang vi besøger New York skal vi have Pass’ igen og opleve nogle flere ting. Blandt andet står The Ride, Big Bus Tours, 9/11 museet og en sejltur i mørke på vores liste.12998743_895919870519073_6173828143337732791_nimg_3427dsc08928 img_3521dsc08839 dsc08966 dsc09125 dsc09177 dsc09243  De absolut bedste oplevelser i min optik var turen i Top of the Rock om aftenen, sejlturen Best of NYC og cykelturen i Central Park. Casper var vild med de samme ting, men særdeles også Intrepid og ubåden. Tilgengæld var jeg ret skuffet over MoMa, som jeg egentlig havde set meget frem til.

Det skal siges, at nogle af stederne stødte vi alligevel på halvlange køer, hvor det ikke lige var til at komme hurtigere igennem. Der er meget sikkerhed alle steder og derfor skal man gennem et tjek som i lufthavnen uanset hvor man skal ind. De stiller op med blue/green screens til billeder alle vegne, men dem lærer man hurtigt at smutte forbi. Derudover har de tilkøb alle steder i New York! Selvom man har adgang til Empire State Building, så er det kun 86. etage, på Intrepid var der ikke adgang til Space-museet, på Madame Tussaud en film og sådan var det egentlig over alt – du kan sagtens komme derind – mod ekstra betaling. Lidt frækt synes jeg, men vi kunne sagtens nøjes med basic-tingene.

Jeg vil klart anbefale New York Pass til alle. Vælg antal dage efter behov, og hvor meget i har lyst til at se om dagen. Mange af tingene ligger så tæt, at de nemt kan kombineres uden ekstra transport.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beautiful Central Park