Empire state of mind

Tag med til New York

dsc09198Nu er jeg så småt klar til at begynde at dele ud af vores New York.
Det kan lyde helt underligt, men jeg har virkelig ikke haft energi før nu. Der har været så meget siden vi kom hjem, plus vi har været ramt af jetlag, på en måde jeg troede var umulig. Men nu er vi tilbage til hverdagen og er klar til at lukke op og fortælle om vores bedste oplevelser i byen der aldrig sover. Faktisk har vi ikke fortalt vores familier særlig meget, de har heller ikke set billeder endnu. Vi har lige haft brug for at synke hele oplevelsen og glæde os over alt der er sket de seneste fjorten dage. Men jeg vil dele de her indlæg op, så i ikke får alt smækket i hovedet på én gang.
For én uge siden, var vi så småt på vej i lufthavnen på det her tidspunkt. Et eller andet sted føler jeg, at det er meget længere tid siden. Rent faktisk sukker jeg allerede over tanken om USA, for hold op hvor vil jeg gerne tilbage. Snart. Det er måske en anelse urealistisk, men det skal ikke afholde mig fra at drømme og to ting er helt sikret: Vi skal til USA igen, for at se endnu mere og vi skal også tilbage til New York. Hvornår, det aner jeg ikke. Men jeg glæder mig allerede over tanken.
I morgen deler jeg mit første New York-tip med jer og der vil med garanti være masser af billeder. God aften!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Empire state of mind