Vind gavekort på 750 kroner

Today is your special day

In 25 years together you’ve shared so many things that’s why this very special anniversary brings to you, a wish that love, laughter, joy, contentment too will be yours to share throughout the years ahead of you. 

Today as both of you look back with happiness and pride, upon the twenty five years that you’ve spent side by side, may every memory that you share of dreams you’ve seen come true, help make this special silver day a happy one for you.
two-heart-wedding
Kære mor & far, dette indlæg er dedikeret til jer ? I dag er nemlig en ganske særlig dag, hvor I kan fejre 25 års bryllupsdag. Både Casper og jeg ville ønske, at vi kunne fejre dagen med jer, men vi ved hvor meget i hygger jer med hundene og mon ikke vores små overraskelser vil bringe glæde i løbet af dagen? Jeg vil egentlig ikke sige så meget mere med dette indlæg, andet end jeg elsker jer utrolig højt og i betyder al verden for os.

Mine søde forældre er blevet overrasket med to af Kählers Omaggio-vaser med sølvstriber, hvilket jeg synes er en ideel gave til et sølvbryllup. Men vaserne skal naturligvis ikke stå tomme, og derfor er der en stor buket på vej til dem fra BloomIt. Måske er den allerede landet, og ellers ringer det med garanti snart på døren. Buketten vi har bestilt er den tætte pastel-lyserøde, som jeg selv havde fornøjelsen af i tiden inden vi rejste, dog er denne meget større. Jeg lover at dele billeder med jer herinde! Det er altså ideelt med BloomIt – jeg kunne rejse glad afsted til USA, fordi jeg vidste der var styr på det hele ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind gavekort på 750 kroner