A Little Lovely Company Lightbox

Vind gavekort på 750 kroner

Vi er midt i marts og foråret har meldt sin ankomst. Blomsterne titter frem fra den kolde jord, solen skinner mere for hver dag der går og minder os om, hvor smuk en tid vi går i møde. Sammen med BloomIt hylder jeg forået og dét at give. Vi vil sende forårsfornemmelser ud i jeres stuer og bringe varme, glade smil.
dsc07853
Jeg har flere gange benyttet mig af BloomIt. Op til nytårssaften fik jeg leveret den lækreste kærlighedsgavekasse, som C og jeg kunne hygge os med. I fredags bestilte jeg selv den skønneste tætte buket fra BloomIt i lyserøde pastelfarver, som belønning for at have trænet godt hele ugen og have huset gjort hovedrent inden weekenden. Jeg blev så glad da blomstermanden bankede på, og følte mig ganske særlig. Derudover gør BloomIt det muligt at forudbestille overraskelser til levering på en bestemt dato, noget jeg har gjort brug af og glæder mig til at få respons på, mens vi er i USA. Jeg holder af at forkæle mig selv, men jeg elsker at give gaver og overraske dem jeg holder af.

Nu vil BloomIt og jeg give én af jer mulighed for, at kunne gøre det samme. Forår er lig med blomster, skønne dufte og ikke mindst farver. Alting bliver lidt smukkere og det er vigtigt at stoppe op for at nyde livet.
Én af jer vinde et gavekort på intet mindre end 750 kroner til BloomIt. Du bestemmer selv om du vil friske din egen bolig op eller glæde en eller flere du har kær. Du kan sende den skønneste buket til dig selv, din kæreste, kone eller mand, din søster eller din bedste veninde. Eller send dine forældre en gavekurv fyldt med lækkerier. Ja, det er kun dig der bestemmer hvordan de 750 kroner skal bruges og hvem der skal overraskes.
dsc07857 dsc08463
For at vinde gavekortet på 750 kroner, skal du klikke forbi www.bloomit.dk og kopiere linket til den buket, blomsterdekoration eller gavekurv, som du ville elske at overraske en du holder af med.
Indsæt linket i en kommentar til dette indlæg og skriv om du ville forkæle dig selv, din veninde, kæreste eller en helt anden.

Eksempel: 
http://bloomit.dk/produkter/gavekasse-med-blomstrende-kaerlighed til min mor

Konkurrencen slutter mandag d. 21. marts klokken 15, hvor vinderen annonceres herinde og modtager en mail fra mig.

Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter, men er gældende i 5 år fra udstedelsesdatoen. Gavekortet kan desuden splittes op efter dit eget valg, så du kan vælge at bruge gavekortet af en, to eller flere omgange.

Præmien er sponsoreret af BloomIt.dk

64 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A Little Lovely Company Lightbox